Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED - 8.2 Beta for Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-20-2017, 01:06 PM   #1
ZAVO
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 1
Default high cpu load and lag on dual monitor setup

We applied the update but notice little change.
We have the following setup:

Lenovo Thinkpad 13
Windows 10 EDU x64 (up to date)

HP Elite USB-C docking station

monitor A: HP Compaq LA2205WG, @ 1680 x 1050, VGA-> HDMI
monitor B: Lenovo Thinkvision, @ 1680 x 1050, VGA-> HDMI

--> monitor A plugged in laptop
--> monitor B plugged in docking station


Monitor A has no delay.
Monitor B has slight (but noticable) delay and CPU load goes way up (80-90%) when moving windows around (fast).

Prior to this beta, we circumvented the problem by lowering the resolution on both monitors.
Eventhough we have few setups with 2 external monitors, we hope this issue can be resolved in the future.
ZAVO is offline  
Old 03-10-2017, 04:47 PM   #2
AlbanRampon
Senior Member
 
AlbanRampon's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Cambridge, UK
Posts: 1,563
Default

Thank you Zavo,

What is the approximate resolution of that window you are moving?
Can you confirm the CPU is consumed by WUDFHost?

Kind regards,
Alban
AlbanRampon is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.