Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-29-2021, 01:50 PM   #1
Superblocko
Junior Member
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 1
Exclamation Other Issue with MacBook in Clamshell Mode

Hi there!

I got my new MacBook Pro 14' with M1 Pro and MacOS Monterey 12.1 and was looking forward to use it in Clamshell Mode with my new bought WavLink WL-UG69PD2 Pro. (2 HDMI Monitors)

Following Issue:

When I connect it once it works very well. After launching sleep mode first I can wake it up by pressing Space and it works well. Then I go to sleep mode a second time. When I try to wake it up again it shows the login screen for about half a second and then black screen. Only reconnecting USB-C or restart the WavLink Dock helps in that case... I also tried to unplug ethernet but this didn't help.
In this case, DisplayLink outputs a warning that I should enable screen recording in macOS settings. But I did that already and it still is enabled.

Set-Up:
- MacBook Pro with M1 Pro 14'
- WavLink WL-UG69PD2 Pro
- 1st Monitor: AG241QC
- 2nd Monitor: S24F350

Just to reproduce:
1. Connect Dock
2. Go to sleep Mode
3. Wake Up
4. Go to Sleep Mode again
5. Try to wake up --> LogIn Screen for half a second and then BlackScreen?

Is there a fix for this problem? And if not could it help to try another docking station like the Dell D6000?

Thank You!
Greetings from Berlin!
Superblocko is offline   Reply With Quote
 

Tags
clamshell, dual displays, macos monterey, sleep mode, wavlink

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.