Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-06-2021, 09:08 PM   #1
mariusstt
Junior Member
 
Join Date: Sep 2021
Posts: 1
Default Lags with Intel UHD Graphics 620 on Lenovo X1 Carbon 7th

Hello,

I am having a lagging problem, which is highly mentioned in your forum. However, after I tried all the possible options, I canít solve the problem.

When using the docking station and external monitor (docking station to ultrabook is connected using USB-C) the delay/lagging comes on. When external monitor is connected directly to ultrabook when using USB-C the problem does not show up.

Everything I tried and was not successful:
- Updated the DisplayLink to 10.1.2665.0
- Updated the docking station firmware to the newest version
- Updated the docking stationsí drivers to newest version
- Did the necessary changes following this article: https://www.tenforums.com/tutorials/...s-windows.html
- Updated the drivers of graphics to the newest ones: https://www.intel.com/content/www/us...h-drivers.html


OS - Windows 10 Pro (Version 21H1)
Monitor - Dell U2720Q
ThinkPad Hybrid USB A/C Dock (Product number 40AF0135EU)
Ultrabook - ThinkPad X1 Carbon 7th (Product number 20QD00L1MH)

Last edited by mariusstt; 09-06-2021 at 09:13 PM.
mariusstt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.