Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: Windows 8.1 Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-25-2013, 01:48 PM   #1
ragincajun
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default audio issues with displaylink and Windows 8.1

I'm running 8.1 RTM with the 7.4 version of the DisplayLink drivers. The display and Ethernet both work fine, however my issue is with the drivers not always picking up the external speakers. I can change the default device to the laptop or even the lync headset and hear the audio, but it doesn't detect the external speakers. I uninstalled all the DisplayLink drivers and software last night, reinstalled it, and had the external speakers working. However, this morning after starting up the laptop, we're back to no audio. Any ideas? Thanks.
ragincajun is offline  
Old 10-04-2013, 04:04 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

How are the speakers connected? Via USB or via a jack on on the dock?

What dock do you have?

Thanks,
James
JamesH is offline  
Old 10-05-2013, 04:04 AM   #3
ragincajun
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default

Thanks for the reply.

The speakers are connected via the audio jack on the dock. The dock is a Targus ACP70USZ.
ragincajun is offline  
 

Tags
audio, windows 8.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.