Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-04-2016, 03:59 AM   #1
jupis
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Default Targus ACP51US USB 2.0 no sound

Sound worked fine, then stopped. Troubleshooting does not show any problems. Uninstalled/cleaned/installed the latest DL drivers, no good.
W10 64b.
I'm afraid it could be a HW problem. Please advice/help.
Thanks!
jupis is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2016, 09:32 AM   #2
AlbanRampon
Senior Member
 
AlbanRampon's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Cambridge, UK
Posts: 1,570
Default

Hello Jupis,
For hardware issues, you should contact the manufacturer, Targus. DisplayLink does not design or manufacture end products.
Contact details depends on your country so I cannot paste a link relevant to you.
Kind regards,
Alban
__________________
Alban Rampon
Senior product manager, universal docking stations and accessories
"DisplayLink is proud to be a Synaptics brand. Our emails will soon change to synaptics.com but our commitment to customers remain the same."

Where to download the latest Windows drivers
How to clean up a corrupted installation
How to report issues to DisplayLink for a speedy resolution
AlbanRampon is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
audio, targus, usb 2.0 graphics adapter

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.