Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-24-2017, 06:55 PM   #1
Kendocles
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 1
Default DisplayLink Manage is not detecting any attached devices on Windows 7

I am using the Plugable USB 3.0 to 2KHDMI adapter as well as the Plugable USB 3.0 Multi Display Adapter. The devices are detected by the USB 3.0 host controller, but not by DisplayLink Manager "No DisplayLink devices detected."

Also I don't think the DisplayLink software is installing correctly. Each time I connect a device it says "configuring for first use" and then windows asks me to restart. When I reboot, it says the same thing as soon as a device is connected. It repeats this loop over and over unless I just refuse to restart, in which case I arrive at my current situation.

I have the most recent DisplayLink driver software.
-USB host controller is most recent.
-Intel and Nvidia drivers are most recent.

Debug log attached
Attached Files
File Type: zip Entei-PC_20170924_144450.zip (963.7 KB, 0 views)
Kendocles is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
devices detected, plugable, windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.