Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-17-2013, 08:54 PM   #121
lorro
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Default

Hi,

I bought a Targus USB3.0 dock a couple of days ago and I have some slight laggy problems too. Yesterday I also had the problem of fuzzy screens but I fixed that with some Lenovo driver updates.

The laggy issues seems to occur only in the browser (Google Chrome, also in Firefox). When I click the address bar it's taking a second to select the text in it. Also when I click a bookmark folder it takes a second to show me the content of it. This is not unmanagable but nevertheless not that pleasant

My setup:
Lenovo Yoga 13, i7, 8gb ram
24" dual monitor setup (at the moment 1 plugged in directly, 1 through dock but is the same as plugging them both into dock). No wireless devices are connected.
lorro is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2013, 03:23 AM   #122
farkascs
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Default keyboard lag issue

Hey People!

I also treated myself with a Targus DisplayLink dock. I experienced the same lags with the wireless keyboard and mouse. It seems that I found the fix for my issues.

I have an Asus Zenbook UX31E ultrabook. I also upgraded to Win8.1 Pro and I didn't pay much attention for checking hw installation as everything worked at the first boot.

However my ultrabook is equipped with a Fresco Logic USB3 controller. Windows installed a Microsoft-made driver for it. As I changed the driver to the Fresco make, all my problems disappeared!
Check your hw configs and see whether the right usb controller driver is installed!
Fresco LoGic driver:
http://www.frescologic.com/file_dl.p...0zLjUuMTAwLjA=

Good luck!
farkascs is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2014, 08:34 PM   #123
YuliF
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Default

http://www.displaylink.com/support/downloads.php

DisplayLink USB Graphics Software for Windows
7.5 M2
31 Mar 2014

I installed the above drivers and it didn't help with the mouse lag.
My mouse is still not smooth and its extremely annoying.
I tried plugging the mouse into the usb port on the laptop and that didn't help.
Is this a graphics issue?

-- Update 04/11/2014 --
I plugged the hub into the USB 3.0 port and now the mouse is ok. Seems that I was plugging the hub into the 2.0 port which caused the degraded performance.

Last edited by YuliF; 04-11-2014 at 01:56 PM.
YuliF is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
input device, lag, windows 8

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.