Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2016, 04:37 PM   #1
sonofdrcross
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 2
Unhappy OSX 10.8.5 - DVI and HDMI port not working with New Lapdock product

Hi Guys

Hopefully someone here may have some advice for a newbie..

Ordered this dock recently on Amazon and it arrived today..

I installed the driver that came with the product <v2.2> on my MacBook Pro running OS X 10.8.5 (12F2560) restarted and discovered neither displays picked up a signal and only the laptop display is visible in System Preferences> Displays..

I repeated the process thinking it was maybe my driver version,
At the time of writing Ive now tried v2.1 all the way up to 2.5 beta 2 and I cannot seem to get the monitors working..

All other ports on the dock are working as expected except dvi and hdmi.

Can provide debug, info and verbose logs of current 2.5 driver if needed..

Anyone else out there experienced this issue?

Have I been sold a dud?

Many Thanks in advance!

Tom

Device details in System Profiler:

Product ID: 0x4307
Vendor ID: 0x17e9 (DisplayLink (UK) Ltd.)
Version: 13.15
Serial Number: U3D2338908972
Speed: Up to 5 Gb/sec
Manufacturer: DisplayLink
Location ID: 0x15240000 / 4
Current Available (mA): 900
Current Required (mA): 126
BSD Name: en2
sonofdrcross is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
diplaylink, osx10.8.5, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.