Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Enabled Products > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-24-2020, 03:36 AM   #1
1cooldudeski
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
Default Dell D6000 Universal Dock loses video

Hi Friends,

I have a brand new Dell D6000 universal dock I purchased to support 3 computers:

1) 2016 Dell XPS 13 with Win 10 And USB-C/Thunderbolt 3 port
2) 2016 HP x360 with Win 10 and Non-Thunderbolt USB-C/USB 3 port
3) 2015 MacBook Pro with Catalina MacOS and USB 3 port

I have a single Dell display connected to D6000 via HDMI cable. External monitor resolution is 1080p.

D6000 has the latest firmware AO3 and all computers have the latest displaylink Drivers.

The annoying problem I encountered is the D6000 loses video when I switch computers. The only way to reacquire video on the external monitor is to cycle power to the D6000.

Is this a known issue with a solution, or is it perhaps indicative of a manufacturing defect?

Your thoughts/ advice are appreciated.

Last edited by 1cooldudeski; 10-24-2020 at 03:53 AM.
1cooldudeski is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
d6000, dell, hdmi, problem, video

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.