Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-23-2021, 02:19 PM   #1
HolographicDoc
Junior Member
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 2
Default "No Monitor Detected" Mac M1 Big Sur 11.1

I'm trying to connect two displays, but when I run Displaylink, it always says the connection status is "No monitor detected"

I'm using a 2020 MacBook Pro on M1 chip, Big Sur 11.1, and a startech USB-C to 2x displayport adapter. I've installed DisplayLink Manager Graphics Connectivity 1.2. Screen recording is enabled for Displaylink. This is my first time using this software (i.e. it's not like it worked previously for me)

I am able to plug one of my DP cables into the Startech adapter and successfully extend my screen to one monitor. When I plug the second cable in, only one monitor works and it appears blurred (as though two images are overlaid on one another). Regardless of the connection, Displaylink always says "no monitor detected".

I've tried many re-installs, restarts, without success. Perhaps relevant, in Software > Extensions there is no DisplayLinkDriver.kext at all when I install the most recent version (when I tried to install a legacy version, this extension became present but was not loaded - even though I gave appropriate permissions when I tried that).
HolographicDoc is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.