Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED - Windows 10 Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-30-2015, 09:35 AM   #1
linxtestman
Junior Member
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 1
Default Build 10130 and beta 7.9 has bricked my tablet

I am using a cheap (Linx) tablet to test Windows 10 and a Plugable (Displaylink device) to avoid risking PCs or tablets that matter.

It was mostly working fine including switching off and back on until I installed the "latest" displaylink beta 7.9 driver. That did work but only until I rebooted!

Now trying the recovery options
it won't offer to restore the recovery partition I assume I had
it won't start Windows 10
it won't refresh Windows 10
it won't boot from a USB dvd (tried windows 10 and windows 7)
it won't boot from a USB recovery drive windows 8.1
it won't System Restore

start-up repair can't fix it



Has anyone else got their device seemingly bricked by installing the latest displaylink beta driver? If so have they found a recovery solution that works.

ps I may be deemed a "junior member" but I am in fact a nerd with 35 years experience!
linxtestman is offline  
 

Tags
beta

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.