Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-20-2020, 01:23 PM   #1
Alex Zebar
Junior Member
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 1
Default The Installation of DisplayLink causes the black screen on boot

I have a problems with installation of Display Link Driver. It causes the xorg to be crashed on the boot.

I am on fresh Ubuntu LTS 20.04.01.

What i have tried already:
- different driver versions (5.3.0.28, 5.3.1.34)
- different kernels (5.4.0-42, 5.6.19, 5.8.18)
- patched xserver from here https://www.displaylink.com/downloads/file?d=310
- "PageFlip" set to "false"

This is what listed in the xorg log:
Code:
[   180.666] (WW) xf86CloseConsole: KDSETMODE failed: Input/output error
[   180.666] (WW) xf86CloseConsole: VT_GETMODE failed: Input/output error
[   180.666] (WW) xf86CloseConsole: VT_ACTIVATE failed: Input/output error
[   180.680] (II) Server terminated successfully (0). Closing log file.
What can I try more? If you need any information, let me know. Complete log is attached.

Thanks in advance and best regards
Alex
Attached Files
File Type: txt Xorg_part1.txt (16.3 KB, 0 views)
File Type: txt Xorg_part2.txt (18.8 KB, 0 views)
Alex Zebar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.