Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-06-2020, 05:43 PM   #1
beezkneez_406
Junior Member
 
Join Date: Nov 2020
Posts: 1
Default XServer Patch not working

Hi,

I am new to Ubuntu. I have a DL3100 Dell docking station that I have used with windows 10 for a long time and no issues. I am running 20.04.1 LTS Ubuntu and cannot get the docking station to function well enough to use. I have tried everything this forum has to offer (that I am aware of). It seems most peoples problems dealt with the laptop screen being disabled but I have mine enabled and still have a terrible lag on my two external monitors. My laptop display operates perfectly fine.

Currently, I have the latest driver installed and my two external monitors are exteremly laggy. My laptop screen is enabled and it does not seem to have any issues whatsoever. I tried the XServer patch and it did not change anything. I have tried different drivers for my GPU (open source/proprietary) and that did not change a thing.

I do not know where else to look/ask the question. Currently my two external monitors are completely useless while running Ubuntu. I know it is not hardware related because I swap over to windows 10 and it works flawlessly. Being that I have not found any alternative to DisplayLink for a USB docking station I am stuck.

When will there be a fix for these problems? Or does anyone know of anything else I can try to fix this problem?

Thanks.
beezkneez_406 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.