Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-05-2015, 11:26 AM   #1
Luis Carlos
Junior Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1
Unhappy Problem Win10 + Dell MKS14 Dock - going on and off

Hello,

my DisplayLink is repeatedly disconnecting and reconnecting, and sometimes freezing. In the morning it does not work at all , I have to turn it on and off several times, until it starts to work.... and then it starts to connect and disconnect .
I've tried all these steps already: http://support.displaylink.com/knowl...from-repeatedl

Could you guys help me out?
Thanks in advance.
Attached Files
File Type: zip LC-UBOOK_20151104_114808.zip (14.88 MB, 1 views)
Luis Carlos is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2015, 12:20 PM   #2
Kubam
Member
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 51
Default

Thank you for contacting us. Your logs shows a lot of USB errors, which usually points to hardware problem with the device (USB hub to be precise).
Please contact Dell directly or the shop you have bought the device.
BR,
Kuba
Kubam is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2015, 09:05 PM   #3
fabio.filippi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Unhappy Same Problem MKS14: repeatedly disconnecting and reconnecting

I'm experiencing the same problem as as Louis Carlos.
My hardware configuration is:
DELL Latitude E7440 with Windows 10
Dell MKS14 Dock
Dell U2515H
The version of DisplayLink Core Software is 7.9.630.0
The version of DisplayLink Graphics is 7.9.658.0
Best regards.
Fabio Filippi.
fabio.filippi is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2015, 09:38 PM   #4
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi

As a first step please run through this FAQ:
http://support.displaylink.com/knowl...from-repeatedl

If that doesn't help please attach the output from this tool:
http://support.displaylink.com/knowl...from-repeatedl

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2015, 10:47 PM   #5
fabio.filippi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Default Log

Hi James,
I've tried all these steps: http://support.displaylink.com/knowl...from-repeatedl

I post as attachment the output of DisplayLink Support Tool 1.0.0.25.
Thank you.
Best regards.
Fabio.
Attached Files
File Type: zip DELL-FF_20151208_232315.zip (2.27 MB, 0 views)
fabio.filippi is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2015, 04:24 AM   #6
delamitry
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 1
Default Same issue here, Easy to blame hardware...

I was also sent down the rabbit hole of 'usb errors, must be a hardware issue' with DisplayLink support techs. Don't waste your time. I guess they find it easier than actually solving their win10/usb3 problems. This is being reported more and more and they keep saying the same thing, 'Your hardware is bad', or 'Try a new cable'. Laughable and Lazy.

In my case, the adapter works without freezing/disconnecting when I use the usb2 ports so I'm stuck with that until they actually own up to their win10/usb3 problems. Hey DisplayLink, Get your act together.
delamitry is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2015, 03:31 PM   #7
fabio.filippi
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 3
Default Usb 2.0

On my Notebook I don't have USB 2.0 port.
So I'm using and old USB 2.0 cable.

In the last 60 minute with this cable the problem seem to be resolved.

How delamitry told, the problem seems to be due win10 + usb3.
fabio.filippi is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
disconnecting, reconnecting

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.