Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: 5.2 Software Release

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-13-2009, 05:25 AM   #1
jaddison
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 9
Default [SOLVED] Lenovo W500 with Lenovo USBtoDVI and Samsung 24" 2433BW - BLANK screen

specs:
- Lenovo W500
- Samsung 24" 2433BW LCD monitor (native resolution is 1920x1200; works find using my DisplayPort to DVI adapter)
- Lenovo USB to DVI DisplayLink adapter
- Windows 7, 64bit
- 4GB RAM
- DisplayLink-5.2.21675.exe installed, from the DisplayLink.org site

I can't get anything but a blank screen to show up on the Samsung LCD. When I plug it into the adapter, the screen looks like it's on (the power light isn't flashing anymore), but the screen remains blank/black.

If I go into the Screen Resolution dialog, it is automatically set to "extended". If I try to change it to "clone", I get an error "unable to save display settings". Also, the monitor attached to the adapter is identified as "Generic non-pnp monitor", and it should most definitely say "Samsung".

I am willing to test beta versions of drivers to help resolve the issue. I appreciate any help provided.

Thank you,
James

Last edited by jaddison; 11-15-2009 at 11:21 PM. Reason: wanted to mark the issue reported as solved (well, decent workaround)
jaddison is offline  
 

Tags
blank, lenovo, samsung, w500, windows 7

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.