Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2021, 08:31 PM   #1
Jemand
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 3
Default Mac OS Monterey Soundproblems

Hi,

after Upgrading to Monterey today everything is working but sound is not playing through "USB 3.0 Displayport-Adapter". It worked on Big Sur.

The strange thing is: If I go into the sound-prefs on MacOS and select an "alert sound" the sound goes out of the Displayport-Adapter and I can hear it on my monitor. But the "normal" output sound (like youtube, netflix etc) is not working. So sound in general seams to work through the DP-Adapter but only the alert sound from Mac Os.

Regards
Jemand

Last edited by Jemand; 10-27-2021 at 08:50 PM.
Jemand is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2021, 08:49 PM   #2
Jemand
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 3
Default

I just found out that sound is working but not in chrome. Chrome can't play sounds through the DisplayLink-Adapter since I updated to Monterey.
Jemand is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2021, 09:13 PM   #3
Jemand
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 3
Default

Okay, it now works after deleting cache in chrome.
Jemand is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.