Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2021, 02:10 AM   #1
jglenn16
Junior Member
 
Join Date: Oct 2021
Posts: 1
Default MacBook Pro M1Pro - Dell WD15

New here -- just got a new Macbook Pro M1 Pro and trying to use my Dell WD15 dock for multiple displays. It didn't work out of the box. When plugging into the dock directly via thunderbolt 4, it did detect one display, but it's blank.

Everything else that's plugged into the dock works, like the power, webcam/external mouse, and ethernet. When downloading and installing DisplayLink, it doesn't detect any displays at all, even though my Macbook does detect one.

I've tried disabling "Displays have separate Spaces" in mission control, but no luck.

Any feedback or insight would be greatly appreciated. Thanks in advance!
jglenn16 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2021, 09:00 AM   #2
KatarzynaKowalczyk
DisplayLink Tech Support
 
KatarzynaKowalczyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 250
Default

Hello,

Thank you for reaching out!

Dell WD15 does not use DIsplayLink technology. It won't be able to communicate with our drivers because of that. It would be best to reach out to the manufacturer of the dock for further support.

Cheers,
Katarzyna
KatarzynaKowalczyk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.