Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-19-2020, 11:01 PM   #1
ukarea
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Default Displays not working after 10.14 update.

I have 2 Asus USB displays which both stopped after Mac OS 10.14 updated to 10.14.6. I have tried the information on https://support.displaylink.com/know...ticles/1188004 with no luck. Please is anyone able to help? I have included the output from the DisplayLink Information app.

Thank you.
Attached Files
File Type: zip DisplayLinkInfo_Output_20200719_224658.zip (657.8 KB, 1 views)
ukarea is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2020, 08:15 AM   #2
KatarzynaKowalczyk
DisplayLink Tech Support
 
KatarzynaKowalczyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 182
Default

Hello,

Thank you for reaching out!

Your DisplayLink device is no recognized under USB bus or was not connected when you gathered the logfiles.
If it was not connected please connect it and gather the logfiles one more time.

If it was connected please follow the link below to check if it is a hardware issue:

https://support.displaylink.com/know...at-all-when-co

Best regards,
Katarzyna
KatarzynaKowalczyk is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2020, 04:52 PM   #3
ukarea
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Default

Thank you for your fast reply. I have redone the information as I think the cable was not in right.

I thankful for any help you can give as I have 2 of these monitors one of which is only a few weeks old.

David
Attached Files
File Type: zip DisplayLinkInfo_Output_20200720_164744.zip (1,018.6 KB, 1 views)
ukarea is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2020, 08:28 AM   #4
KatarzynaKowalczyk
DisplayLink Tech Support
 
KatarzynaKowalczyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 182
Default

Hello,

Based on the logfiles I see that your video functionality is not enabled. Please follow the article below to enable it: https://support.displaylink.com/know...-functionality

Best regards,
Katarzyna
KatarzynaKowalczyk is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2020, 11:06 AM   #5
ukarea
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Default

Hi,

I have followed that but it still does not work.
ukarea is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2020, 12:54 PM   #6
KatarzynaKowalczyk
DisplayLink Tech Support
 
KatarzynaKowalczyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 182
Default

Hello,

Were you able to successfully go through the steps that I suggested earlier?
If yes, could you send another set of logfiles that will show any other possible issues?

Thank you,
Katarzyna
KatarzynaKowalczyk is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2020, 04:57 PM   #7
ukarea
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Default

No. It does not appear in Security & Privacy at all. I also do not get a popup when installing saying blocked or anything else even after a clean driver install.
ukarea is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2020, 08:10 AM   #8
KatarzynaKowalczyk
DisplayLink Tech Support
 
KatarzynaKowalczyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 182
Default

Hello,

Post installation you will not receive any notification that the kext has been blocked.
If you see in System Report->Extensions the section where is says Loaded and it says No there that means that the driver is blocked.

You have to make sure that right after you install it you go to Security & Privacy and you enable it it as this option is available only for 30 minutes post the installation. After that it will not show that option at all.

Can you please double check if after reinstalling it shows?

Thank you,
Katarzyna
KatarzynaKowalczyk is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2020, 01:39 PM   #9
ukarea
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 6
Default

It shows on the list as already allowed without doing anything after I install.
ukarea is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2020, 01:46 PM   #10
Jennifer N
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 1
Angry Dual monitor display goes black every few seconds after IOS update, I have installed.

Quote:
Originally Posted by KatarzynaKowalczyk View Post
Hello,

Post installation you will not receive any notification that the kext has been blocked.
If you see in System Report->Extensions the section where is says Loaded and it says No there that means that the driver is blocked.

You have to make sure that right after you install it you go to Security & Privacy and you enable it it as this option is available only for 30 minutes post the installation. After that it will not show that option at all.

Can you please double check if after reinstalling it shows?

Thank you,
Katarzyna
Please help, dual monitors go black every few seconds after IOS update - eve after Installing latest Display Link
Jennifer N is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.