Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-22-2020, 12:37 PM   #1
mikovich
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Posts: 2
Default So buggy after Catalina

Hi all,

I used to love my Targus Universal USB 3.0 DV4K Docking Station (DOCK160USZ) and MacBook Pro 2019 setup. But after installing Catalina, I have experienced so many problems.

I have my Asus MG279 connected to the docking station via mini DisplayPort. 2560 x 1440.

I have installed the latest DisplayLink driverts and DisplayLink Manager.

No matter the refreshrate I get a weird line down in the middle of the screen. Ver annoying. However, the most annoying part is when I try to open up "Photos"... this causes the screen to lag and elements to freeze and pixelate on the screen. Difficult to explain. Very annoying. The only way to reset this is to change the refreshrate or unplug the cable to the docking station.

Am I the only one experiencing this? I've tried to look through the forum but havent found the exact same symptoms.

Any help would be much appreciated.

Last edited by mikovich; 07-22-2020 at 12:57 PM.
mikovich is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.