Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-01-2017, 02:57 PM   #1
sinfante
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 1
Default NVIDIA Card Not Active When Using DisplayLink

I have a Lenovo laptop with an integrated Intel HD graphics card AND an NVIDIA GT 730M for gaming. When my laptop is not using DisplayLink via my docking station, the NVIDIA card is my default - no problem. As soon as I dock my laptop to use my two external monitors the NVIDIA card is set to Inactive.

I ran DXIDAG and have two Display tabs when docked - Display 1 and Display 2 - both with the Intel card under the Render tab. Also, when I run the NVIDIA Control Panel, I get the message that says "You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU."

Am I missing something in the DisplayLink config that is preventing my NVIDIA card from being used when my laptop is docked? Any assistance would be appreciated...I really want to use the higher end card when playing EVE Online.

Thanks in advance...
sinfante is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.