Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-25-2023, 12:15 AM   #11
yale1995
Junior Member
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default

I had the same problem, did anyone manage to solve it?
yale1995 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2023, 11:09 PM   #12
Occdoc2000
Junior Member
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 1
Default Solve by plugging in second USB connection

AOC monitor using display link stopped working after Mac software upgrade. I was able to solve the issue by plugging in the dual USB connection to the Anker dock I am using. My AOC cord has two USB connectors on one end in case the source does not put out enough of a signal. I'm now wondering if the Mac upgrade changed a power setting that now puts out less of a signal to the AOC monitor. Perhaps that is where the software solution lies.
Occdoc2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2023, 09:50 AM   #13
stuartbrown
Junior Member
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 1
Default

I updated to 13.2.1 on my Macbook Air M2 this morning and have also experienced this issue since then. I have sent an email to tech support with the required details.

I ran the command mentioned in earlier posts but it made no difference for me.
stuartbrown is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2023, 08:12 PM   #14
macguy
Junior Member
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 1
Default

Hi everyone.

Same here: MBP M2 with Ventura 13.2.1, and with a Dell UD22 USB-C hub.
If I connect two external monitors they are mirrored and the DisplayLink utility displays "no DisplayLink-enabled display detected".

I already tried the permissions reset command, but unfortunately no luck so far.

Any ideas on how to solve this?
macguy is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2023, 08:18 PM   #15
yale1995
Junior Member
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default

please, if any dell ud22 user manages to solve it, let us know here!!!
yale1995 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2023, 03:00 PM   #16
felipej231
Junior Member
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 1
Default

I am having similar issues. The problem goes away once I leave my laptop open. It does seem to be a power issue.
felipej231 is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2023, 01:46 PM   #17
plasticine
Junior Member
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by vpwang View Post
Meet the same problem right after upgrading to macOS 13.2.1 from 13.2 too.
The DisplayLink manager cannot detect my external monitor at all.
  • Device: MacBook Air M1
  • OS: macOS 13.2.1
  • DisplayLink manager version: 1.8.0
  • DisplayLink Device:
  • Dell D6000S (PID: 0x6006)
  • OWC USB-C Dual HDMI 4K Display Adapter with DisplayLink (PID: 0x6000)
Quote:
Originally Posted by KatarzynaKowalczyk View Post
Please make sure to check the following article. The USB bus does not show the DisplayLink detected.



Please follow the steps here to gather logfiles and send the logs and more details of what monitors are working and not working to technical-enquiries@synaptics.com.



Please keep in mind that HP USB-C Dock G5 is not a DisplayLink powered device, it will not be able to communicate with our drivers. We are not able to provide support for this product, please contact HP support directly for further support of this product.
Hi vpwang, did KatarzynaKowalczyk solution worked for you? did anyone got this solved? or is this no longer an issue?

I'm postponing my upgrade of macOS to Ventura just because of this issue reported in this thread.

This is my current setup, works fine:

Device: MacBook Pro M1 2020
OS: macOS 12.6.3
DisplayLink manager version: 1.6.1
DisplayLink Device:
Dell D6000S
2 X LG UltraFine Ergo 27UN880-B connected by DisplayPort

Last edited by plasticine; 03-20-2023 at 04:12 PM.
plasticine is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2023, 09:59 AM   #18
plasticine
Junior Member
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 12
Default

Any news regarding this topic?
plasticine is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2023, 09:08 PM   #19
ramzord
Junior Member
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 7
Default

I just bought wavlink 13 in 1.
I have 13.2.1 in m2 pro, in my case it seams to be connected properly and display it as well, but just blinking all the time. 60hz 2560 x 1440 Not sure if this fault of OS version or my wavlink. Should I return it or keep it and wait for some updates... ?
ramzord is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2023, 10:41 PM   #20
Joemali
Junior Member
 
Join Date: Mar 2023
Posts: 2
Default

I have the same problem, the DisplayLink manager cannot detect my external monitor at all.
macOS: Ventura 13.2.1
DisplayLink 1.8.1
Dell Universal Dock (UD22)

Last edited by Joemali; 03-22-2023 at 11:20 PM.
Joemali is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.