Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-14-2022, 08:24 PM   #1
ttsoldier
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Posts: 3
Default No Video With Targus Dock

I'm using a Macbook Air M1, 2020 on macOs Ventura 13.1 and I just started using a Targus USB-C Dual 4K UHD (DV4K) Universal Docking Station with 100W Power (DOCK190).

I have two samsung monitors plugged in via HDMI but whenever I open netflix.com or primevideo.com on either monitor or on the built in display, I get audio but no video - just a black screen. If I unplug the dock and use the laptop alone it works as it should.

I'm not sure if this is right forum for this this but I wasn't sure where else to post it. Thanks in advance for your assistance!
ttsoldier is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2022, 08:29 PM   #2
ttsoldier
Junior Member
 
Join Date: Dec 2022
Posts: 3
Default

Nevermindddddd . I was browsing this forum after making this post and found this in another thread. It works now

Quote:
Originally Posted by Jemand View Post
For me this worked: Go into Chrome Settings. Search for "hardware". Disable "Use hardware acceleration when available" and restart chrome. Netflix and Amazon Prime Video have images again.
ttsoldier is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
displaylink, macbook, macos, targus

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.