Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-26-2013, 05:45 PM   #1
dimsum
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 2
Default Dell XPS13+Kensington sd3500v = Flickering screen, Ethernet loss

Hi,


I'm running a Dell XPS13 with i7-3687u processor running Windows 7 and connecting it to a Kensington sd3500v USB 3.0 dock. We have multiple makes/models of monitors so some are connected by DVI, others by HDMI, and some more with a DVI+HDMI dongle. The result is still the same.

The external display will eventually flicker, some sooner and others later. The network connection will kick off and back on.

I've already upgraded the USB 3.0 controller with the latest drivers from Dell and I'v tried the DisplayLink software from 7.1 to 7.4. All of them give me the same issue.

Anyone have suggestions or ideas?


PS. When we first tested the dock, only about half the drivers were automatically installed (missing ethernet). But no issue with the monitor was ever reported. The only reason I started installing 7.2 was that the laptop was connecting to the wifi and not picking up the ethernet connection.

Last edited by dimsum; 11-26-2013 at 06:08 PM. Reason: added OS
dimsum is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2013, 04:51 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Does this happen on both the USB 3.0 ports on your notebook?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 09:34 AM   #3
flurian
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
Default

Hi,

I've got the same problem under Windows 8
Running DisplayLink Software 7.5

I updated all the intel drivers, but it still keeps disconnecting.
flurian is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2014, 04:04 PM   #4
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

If this is still happening please attach the logs from this tool:
http://www.displaylink.com/support/ticket.php?id=269

When you reply please select "Manage Attachments" from the "Additional Options" section below.

From there select Upload and navigate to the output of the tool.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dell, flickering, kensington, sd3500v, xps13

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.