Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-15-2015, 06:22 PM   #1
jeremyw
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Default v2.3 working on Yosemite

Wow, finally.
Thank you for releasing the official 2.3 version, it does bring back my Asus MB168b+ display on the new Mac Pro with latest Yosemite. Usable once again!
jeremyw is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2015, 08:10 AM   #2
jbdamiano
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 4
Default

My display remains black with this new driver. I have always the same issue.
jbdamiano is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2015, 12:07 AM   #3
spikenheimer
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Default anyone else getting errors in /var/log/system.log?

i'm getting a slew of errors when i plug in my AOC e1649fwu . display is working ok, but the large numbers of errors is making things run very sluggishly.

here's a snippet of the errors:

Jan 16 17:51:37 machine1 WindowServer[148]: _CGXGLDisplayContextForDisplayDevice: No matching context for device (0x7fa6baf212c0) - disabling OpenGL
Jan 16 17:51:42 --- last message repeated 97 times ---
Jan 16 17:51:42 machine1 distnoted[365]: # distnote server agent absolute time: 174.610152491 civil time: Fri Jan 16 17:51:42 2015 pid: 365 uid: 89 root: no
Jan 16 17:51:42 machine1 WindowServer[148]: _CGXGLDisplayContextForDisplayDevice: No matching context for device (0x7fa6baf212c0) - disabling OpenGL
Jan 16 17:52:04 --- last message repeated 412 times ---
Jan 16 17:52:04 machine1 mds[33]: (DiskStore.Normal:2376) 8001 1.283138
Jan 16 17:52:04 machine1 WindowServer[148]: _CGXGLDisplayContextForDisplayDevice: No matching context for device (0x7fa6baf212c0) - disabling OpenGL
Jan 16 17:52:19 --- last message repeated 297 times ---
spikenheimer is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2015, 11:01 PM   #4
jeff-y
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by spikenheimer View Post
Jan 16 17:51:37 machine1 WindowServer[148]: _CGXGLDisplayContextForDisplayDevice: No matching context for device (0x7fa6baf212c0) - disabling OpenGL
Jan 16 17:51:42 --- last message repeated 97 times ---
Yeah, this has been a problem for a while now. This message has probably been written to my logs hundreds of millions of times. It makes it hard to use the console for working on other things.
jeff-y is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2015, 05:15 PM   #5
itadmincrbc
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 55
Default

I just updated and re-attached my second display which has NEVER worked properly. I'm not optimistic that this will work and I can already tell you the Dock and bar at the top are not working right. They look terrible. I'm not sure how a beta driver is released as production once again and it doesn't work right.

This is going on over a year with this product and it's drivers not working.
itadmincrbc is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2015, 03:20 PM   #6
itadmincrbc
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 55
Default

Does not work. Second display wakes up in black and arrangement doesn't work either 50 percent of the time. Just downright doesn't work.
itadmincrbc is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
asus, nmp, yosemite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.