Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-09-2013, 12:24 PM   #1
Bartilo
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Default Problem Asus USB3.0_HZ-1 Docking-Station

Hello community,

I have just bought a Asus USB3.0_HZ-1 Docking-Station but I fail to make it work on my Asus UX32A Notebook.

The only thing working, after installing and unistalling the driver a several times, are the usb-ports. That means, no sound, no graphics, nothing.

I also tried the support tool already, but it always says no display link device connected, eventhough it is connected.

Does anybody know a solution?

Attached i have the Displaylink support files.

Thanks for you help in advance.
Attached Files
File Type: zip TOBIAS-PC_20131109_125333.zip (1,016.3 KB, 2 views)
Bartilo is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 09:45 AM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

What monitor(s) do you have attached? For some reason they have not
been detected.

Can you try power cycling the dock?

- Unplug dock from notebook
- Unplug dock from mains
- Reconnect dock to mains
- Reconnect dock to notebook

Thanks
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 10:59 AM   #3
Bartilo
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Default

Hey James,

I have conneted a Syncmaster 2770HD from Samsung.
Could there maybe also be a problem with already pre installed drivers from asus?
Bartilo is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 11:42 AM   #4
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Thanks for the info.

Did power cycling the dock help?

I'll take a look at the logs.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2013, 04:35 PM   #5
Bartilo
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Default

Hi,

I tryed the recycling. But it did not work.

The thing is also, that it is not only the monitor which is not working. It is also the sound which is not working from the docking station.

Only the usb slots are working.

Btw, can i check somehow if the station is getting power? maybe the transformator is broken or smth.

greets

Bartilo
Bartilo is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2013, 03:54 PM   #6
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Can you try connecting the monitor to the other ports on the dock?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
asus, docking station, only usb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.