Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-22-2013, 07:00 PM   #11
Jabka
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 3
Default

FYI,

I contacted Asus and asked for a replacement... Process went quite smoothly and today I received my new unit which works like a charm!

Thanks for your help.

Kind regards.

A.
Jabka is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 04:37 PM   #12
matija1977
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default

Hi,

today I received my ASUS Varidrive and experienced the same problem. VGA is outputting checkered (black-white) screen.

Is there a way to put the device in "normal" mode by myself without the need to send it back to ASUS? Or is this device useless?
matija1977 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2013, 05:33 PM   #13
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

I'm following up on on this now.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 11:49 AM   #14
matija1977
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by JamesH View Post
Hi,

I'm following up on on this now.

Thanks,
James
Hi!

Any news or follow-up, yet?

Thanks, M.
matija1977 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 05:49 PM   #15
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

I would recommend you send this back for a replacement as this can't be fixed outside of Asus.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2013, 07:41 PM   #16
Orangeish
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 6
Default

Just got my drive back from Asus.

-It still fails in exactly the same way it did before sending it in, with the checkerboard patter

-It included a shipping invoice, but nothing to indicate service

-Their tech support seemed unaware of this issue when I discussed it with them.

James - please help. Who can I talk to over there who knows what the hell is going on?
Orangeish is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2013, 05:19 PM   #17
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

I'm following up on this now.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2013, 06:09 PM   #18
Orangeish
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 6
Default

Thank you James.
Orangeish is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2013, 12:42 PM   #19
matiq
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: Argentina
Posts: 3
Default

Same problem here.
The thing is I'm from Argentina, and I've paid almost the same price in taxes to get my Varidrive into my country. It's not that simple for me to return it.

Any other solution?
matiq is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2013, 04:53 PM   #20
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

I'm afraid that a return is the only option.

I'm actively working on this issue so please bear with me whilst I try and sort it out. I'll update you again when I know more.

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
asus, problem, ux32l, varidrive, vga

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.