Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-30-2014, 03:46 AM   #1
drc66
Junior Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
Default usb 3.0 dual head display stopped working

A few weeks ago I bought a usb 3.0 dual head display set it up and it worked fine for several days. Was away for a week and plugged it in when I got back and it would start to work then the screen would flash and would stopworking. I have checked everything I know and have read to trouble shoot the problem. Running the latest drivers rolled back to an earlier system restore point, removed and restored the the display link software several times, checked all drivers to make sure they are up to date.

ASUS with intel graphics/3I processor. laptop running Windows 8.1 64-bit . All drivers and BIOS up-to-date. USB connection directly to laptop. Ran the debugging tool and attached the file.

Any suggestions? I will have a chance to try it on a different laptop next weekto see if the hardware is defective.
Attached Files
File Type: zip ASUS_20141229_204257.zip (1.12 MB, 1 views)
drc66 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2015, 06:46 PM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Can you install the latest Intel graphics driver from here?
https://downloadcenter.intel.com/Det...ng&ProdId=3319

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
asus, dual head display, window 8.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.