Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-24-2013, 12:18 AM   #1
indest
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Angry Sony Vaio Duo11 with Asus hz1 usb3.0 using displaylink not working

I have upgraded all of the drivers, I have followed the steps indicated by this forum before posting this thread, and passed the four steps indicated by DisplayLink on this forum when you sign up as a new user.

I am running a two week old Sony Vaio Duo 11.

When I plug in display link into the usb3.0 and then plug in a monitor into the docking station (with one monitor directly into the computer beforehand), my computer cycles through a bizarre set of 2 second cycles. Goes from showing control panel display screen showing three screens, then two screens, then one screen, and then the cycle starts over with three screens, then two, etc. etc. Each time the display changes, the computer makes the sound you get when you unplug and then replug something in the USB. Only way to stop the cycle is to unplug the asus completely.

Any help from DisplayLink would be appreciated. Thank You.
indest is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
asus, duo, sony, vaio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.