Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-02-2019, 11:41 AM   #1
ESSEDIA
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 6
Default Ubuntu 18.04 Dell D6000 screen blank random

Using D-6000 multimonitor external screen goes in blank screen after random time. It's necessary disconnect and reconnect dock station
Attached Files
File Type: zip DLSupportTool_Output_2019-05-02T12:41:57.702176.zip (1.30 MB, 0 views)

Last edited by ESSEDIA; 05-02-2019 at 11:44 AM.
ESSEDIA is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2019, 08:26 AM   #2
MonkeyKiki
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
Default

I have exactly the same problem with Ubuntu 18.04.2 LTS, Latitude 7490 and two external screens.
Attached Files
File Type: zip DLSupportTool_Output_2019-06-03T09:17:06.797037.zip (947.3 KB, 0 views)
MonkeyKiki is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 08:18 AM   #3
MonkeyKiki
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
Default

I still have the problem and it is really annoying (almost 5 diconnections each day) .
Any clue ?
MonkeyKiki is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2019, 12:48 AM   #4
ertes
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Default

I have the same issue with Ub untu 18.04, Dell Inspiron 7373 and D6000.
It disconnects randomly at least 10 times a day.

This renders the dock pretty much useless.
ertes is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2019, 02:36 PM   #5
schadsey
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 4
Default

I'm having the same issue. It was happening with 4.4.24 and then I tried this workaround: https://displaylink.org/forum/showpo...6&postcount=19
This seemed to work for a while until a couple of days ago when the issue started to recur. I upgraded to 5.2.14 but the issue persists.

Kernel 4.15.0-65-generic, Ubuntu 18.04.3 LTS
Dell Latitude 5580, Dell D6000 dock connected via USB-C
schadsey is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2019, 11:10 AM   #6
uhertlein
Junior Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
Default

I used to have this issue as well about 3-5 times a day.

Yesterday I found this comment https://displaylink.org/forum/showpo...6&postcount=19 about modifying /etc/pulse/default.pa and it seems to have solved it for me - no problems so far today.

(Dell Precision 5530, Dell D6000 dock, Ubuntu 18.04.3, displaylink-driver-5.2.14)
uhertlein is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.