Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-10-2020, 08:36 AM   #1
Ming
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 1
Default Display port and ethernet port not working; Dell D6000; Lenovo Yoga C940; Windows 10

Hi,

I'm having issues when connecting Lenovo C940 with a 4K monitor (Philips brilliance 288p) through Dell universal docking station D6000.

The laptop cannot detect the monitor when it is connected to the display port on the docking station. It works when the monitor is connected using HDMI. However, the monitor can only work at 30Hz. The ethernet port and the audio doesn't work as well.

Besides that, the USB ports work well, and the laptop is charging when connected.

I attached the diagnose report created by DisplayLink Windows Support Tool. Could someone help me with these issues? Thank you in advance!
Attached Files
File Type: zip DL_Windows_Logs_20201009_220112.zip (1.74 MB, 1 views)
Ming is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dell d6000, lenovo, window 10

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.