Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-27-2014, 09:20 PM   #1
Aunt Pam
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Default Targus 3.0 dock causes Win7 not to detect add'l monitors

I've spent three days trying to get this to work. My old dock worked fine. I'd unplug my HP6T-1000 Ultrabook, use it to do stuff outside the house. Did this dozens of times. Then last Sunday, I plugged it back into my old Targus dock and suddenly Windows 7 cannot detect my external monitors. They've got power; I've check the video cable connectors between the back of each monitor and the dock. I bought a new dock, thinking maybe the old one had fried its video throughput. I've updated every single dang driver connected with this. STILL can't get Win7 Display controls (Screen resolution) to detect these monitors. What the heck is wrong??
Aunt Pam is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2014, 10:25 AM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Do you have the Targus ACP70 or ACP71 dock?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
detect, monitor

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.