Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: 5.2 Software Release

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-08-2010, 07:57 AM   #1
Blucid
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Exclamation Windows 7 BSOD + Display Link

Computer Specs
---------------
Dual 8800 Ultra in SLI
Windows 7 Ultimate 64bit

I recently installed Displaylink for the EVGA U+12 and it installed the DisplayLinkCore 5.2.22617 and was running fine for about 1 day until I started to have these wierd glitches. Now the computer is constantly BSODing and I can not get into Windows 7 at all.

0x0000007E dlkmd.sys Problems do you guys have any ideas what is wrong or how to fix this problem?
Blucid is offline  
Old 03-08-2010, 04:42 PM   #2
Wim
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,564
Default

Hi

I think the issue may be due to the SLI configuration you have. We don't support SLI on Windows 7 today (multiple graphics adapter support is planned for a future release) so it may well cause a BSOD.

It may be worth trying v5.3 software, however there are no guarantees that this will fix the issue as its an unsupported configuration with SLI.

Thanks

Wim
Wim is offline  
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.