Go Back   DisplayLink Forum > Alpha, Beta Software Testing Programs > Closed Alpha and Beta Programs > CLOSED: 5.3 Software Release

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-26-2010, 04:57 PM   #1
keithdubya
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Unhappy WPF and Java application problems

I am trying to get the display link drivers to work with WPF applications and Java applications under windows 7. I can get them to work intermittantly, but they will stop work shortly after. The problem is with painting the screen. Most of the time I just get a border of the application if I am on a monitor hooked up through displaylink. I can move the window back to a VGA connected monitor and the window looks normal. As soon as I move it back to the displaylink monitor, the window freezes. I have not been able to turn off the hardware acceleration on the video drivers because the troubleshooting tab options are greyed out.

I am using a Dell E6500 with NVIDIA Quadra NVS 160M

I am using the latest NVIDIA drivers for windows 7 64bit. I have also tried the two previous releases of the same drivers and the dell version on Dell's website.

I have tried the 5.3 and 5.4 beta displaylink drivers with the same result.

Any help would be appreciated.

Thanks,
Keith
keithdubya is offline  
Old 07-27-2010, 08:29 AM   #2
Wim
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,564
Default

Hi

Are you running in Windows Aero mode or Windows Basic mode?

Thanks

Wim
Wim is offline  
 

Tags
dell, e6500, java, screen paints, wpf

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.