Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2017, 04:18 PM   #1
Matt
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
Default Intel Card no longer sees 3rd Monitor, but Windows 10 does!

(Displaylink Plugable UGA-165)
Everything has been working fine for my 3 monitor setup (Acer R7 laptop and 2 Viewsonic monitors) for many months. Suddenly, my 3rd monitor went black. HOWEVER, Windows 10 still recognizes it and I can still drag things over to it (I just can't see them).

WHEN ALL THREE ARE CONNECTED:
Monitor #1 (laptop display) is fine. Monitor #2 (HDMI connection) is fine. Monitor #3 (USB with Displaylink) is black (but present according to Windows 10 and device manager.) Also, the Intel Graphics Card will not recognize Monitor #3 (only 2 monitors showing).

WHEN I DISCONNECT ONLY MONITOR #2 (HDMI):
THEN ONLY Monitor #3 WORKS (no #1 or #2)! When I Left-Click on Monitor #3 (meaning #2 is disconnected and #1 is now black), it does not give me an option for Intel Graphics Properties (only Windows 10).

WHEN I DISCONNECT ONLY MONITOR #3 (USB with Displaylink):
Then I get Montior #1 and #2 without a problem.

The Intel HD Family graphics card refuses to give me a 3 monitor option.

Again, 2 weeks ago all three worked with no problem. I have updated all the drivers and even tried going to an older version of the Intel HD driver.

Help!
Matt is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
165, black display, intel, third display

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.