Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-12-2021, 11:55 PM   #1
MacDan
Junior Member
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 2
Default USB Display Adapter not showing in System Report > USB

Hi everyone,

Needless to day the reason I am here is because my monitors are not working as expected on my MBP running BigSur 11.4.

I read and followed the article: Check the device is recognised on the USB bus, and found that the USB Display Adapter is not showing there. However, everything else in the docking station does show: USB 10/100/1000 LAN, USB Audio, any USB drives I connect to the docking station, etc.

Also, Display Manager (1.4.0) shows No Monitor Detected, Login screen extension status: Installed.

The weird thing is that the monitor connected to the only HDMI in the docking station works and it shows in System Preferences > Display. But if I connect a second monitor to the docking stations (using Display Port this time) the second one only mirrors the first one (but it all show pink though, so not really working as expected) and it cannot be seen in System Preferences > Display.

I would appreciate any help to get multiple monitors to work. Thanks

Daniel
MacDan is offline   Reply With Quote
 

Tags
bigsur, no monitor detected, usb display adapter

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.