Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-18-2019, 07:12 PM   #11
AlbanRampon
DisplayLink Tech Support
 
AlbanRampon's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Cambridge, UK
Posts: 1,390
Arrow

Hello,

We have received the update from Microsoft.
The bug has been identified and is fixed in upcoming version. That would most likely the Windows Insiders Fast Ring either now or in 2 weeks.

As we are getting closer to the forecasted release, and this hasn't affected many users, I am sorry to report this is unlikely to get fixed in Windows 10 v1809 (Redstone 5).
DisplayLink doesn't have a reproduction of the problem so we are unable to verify the fix made.

Kind regards,
Alban
(Collaborate 166939)
AlbanRampon is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2019, 03:59 AM   #12
Radium
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 7
Default

Thanks for the update on this issue. For now I have a workaround by plugging the adapter directly into the computer. I'll look for the fix in the next major update of Windows and then maybe then I can plug the adapter back into the docking station.
Radium is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.