Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-03-2019, 07:05 PM   #1
Heleen
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
Question Monitor is not detected anymore

Hi,

I have a MacBook Air and a portable external monitor, (AOC I1659FWUX) It is connected through a usb 3 bus.

It used to work fine but I can not seem to get it working anymore.
If I want to detect another display apart from the built in one it is just not recognised..

The monitor does still show up in the system information (see attachments also Display Link information report) and it is also powered because when connecting through the USB the AOC logo is ,shortly, visible. Afterwards though the screen goes black. It still works fine on a pc.. I tried everything from removing and installing DisplayLink to installing the OS anew (Mojave 10.14.6) , rebooting, NVRAM etc,,

I am not sure but I think the problem occurred after installing Mackeeper..... (I removed it !!!!) however they do not think this is possible.... but it probably did damage some files here?? Can I still repair? Please heLP Thank you
Can anybody help me out here? Thank you!
Attached Images
File Type: jpg Screenshot 2019-09-03 at 20.46.18.jpg (16.2 KB, 1 views)
Attached Files
File Type: zip DisplayLinkInfo_Output_20190903_204719.zip (441.0 KB, 0 views)

Last edited by Heleen; 09-03-2019 at 09:19 PM. Reason: extra info
Heleen is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2020, 09:44 PM   #2
sicijk
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Default

Hello, it happens to me too. AOC logo flashes for a fraction of a second then black , then it starts back in a never ending cycle.

I never installed Mackeeper so I don't think it is related.

BTW, did you achieve to solve it?

Thanks
sicijk is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2020, 11:13 AM   #3
mywalden
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 5
Default

Can it be a hardware problem? Isn't the wire damaged?
mywalden is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 08:05 PM   #4
gjunet
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
Default Same Problem with ASUS (MB16AC)

I have a MacBook Pro and ASUS external monitor. The monitor use to work but stoped working recently. It is not a hardware issue since I can get the monitor and USBC cord to work on my iMac. See encl system info.
Attached Files
File Type: zip DisplayLinkInfo_Output_20200217_155420.zip (747.2 KB, 0 views)
gjunet is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 02:26 PM   #5
dogBotherer
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
Default

I've got some users whom have a Dell D6000 attached to two 1080P screens, both via DisplayPort and mine just extends to one of them, while dupe on the other :/
dogBotherer is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 08:32 PM   #6
prdg.alex
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by dogBotherer View Post
I've got some users whom have a Dell D6000 attached to two 1080P screens, both via DisplayPort and mine just extends to one of them, while dupe on the other :/
Are you connecting to their dock and having the same issue? OR do you have a D6000 as well but only one display shows?
prdg.alex is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
aoc i1659fwux, macbook air, mojave 10.14.6, usb 3.0

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.