Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-25-2013, 01:12 PM   #1
firestorm
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 7
Default USB 3.0 DL device on USB 2.0 port on Mac

Hi!

I've recently bought Inno3D Vext 3XD-DVI, that uses DL technology (and yes, it's in compatibility list).
I'm using late 2011 MBP with 2xUSB2.0 ports.

So I have a problem that this device is not recognized by OS X 10.8.3 using latest 2.0 drivers.

In System Logs I see those lines:

25.04.13 16:09:00,000 kernel[0]: USBF: 3. 59 [0xffffff80116fa000] The IOUSBFamily is having trouble enumerating a USB device that has been plugged in. It will keep retrying. (Port 2 of Hub at 0x4100000)

25.04.13 16:09:01,000 kernel[0]: USBF: 6.287 [0xffffff80116fa000] The IOUSBFamily was not able to enumerate a device.

I think that problem could be that I'm trying to use USB 3.0 device with old USB 2.0 ports. But it's said, that Vext is compatible with USB 2.0...

How can I get it to work?
Is it a problem with DL drivers? Or is it a problem with USB on MBP?

Any suggestions?
Attached Files
File Type: zip DisplayLink Information.zip (38.4 KB, 0 views)

Last edited by firestorm; 04-25-2013 at 01:22 PM.
firestorm is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.