Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-19-2014, 08:22 AM   #1
Cof
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default Ethernet Displaylink appears as unknown device

Hi guys,

I have a "Plugable UD-3000 SuperSpeed USB 3.0 Universal Docking Station" and since upgranding to Windows 8.1 in my Sony Vaio Duo the ethernet displaylink appears as an "Unknown Device", I've already tried to uninstall the displaylink software manually and with the "DisplayLink Install Cleaner" and the problem persists.

Yesterday I did another clean install of the 7.5 drivers and no luck.

The only thing I haven't tried is a clean install of the OS, because this is not an option for me.

Any help would be appreciated because I'm fresh out of ideas.
Cof is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2014, 10:13 AM   #2
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Please try these steps:

Right click on unknown device in device manager
Select Driver
Select Update Driver
Select Browse my computer for driver software
Select Browse
Enter C:\Program Files\DisplayLink Core Software\
Check Include subfolders
Select Next

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
docking station, drivers, ethernet, windows 8.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.