Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-14-2020, 04:30 PM   #1
pelltj03
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
Default Plugable UD-6950H Display loss of sync when utilizing Webcam

I have two monitors plugged in by DisplayPort through a Plugable UD-6950H usb 3.0 dock.

When using my camera (Logi C920) to attend video conferences, specifically Microsoft Teams and Zoom, it causes a loss of sync and both screens flicker to black and come back. It happens relatively continuously for the entire time I'm in the meeting. Once I turn my video off the loss of sync stops.

Utilizing the camera outside of meeting software does not cause any issue with loss of sync.

I have unplugged and plugged everything back in. I've updated all drivers and the issues continue.

Support Information attached

Any ideas would be greatly appreciated!

Last edited by pelltj03; 10-15-2020 at 07:34 PM. Reason: Added Support Information
pelltj03 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2020, 01:51 PM   #2
pelltj03
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
Default Duplicate Post

This appears to be part of this issue, sorry for the duplicate post:

https://www.displaylink.org/forum/sh...ad.php?t=66675

This was fixed by following the steps outlined in the above post, specifically disabling u1/u2 LPM and disabling ASPM. Not sure which one fixed the issue, but I applied both and have not had issues since.

Last edited by pelltj03; 10-15-2020 at 07:34 PM.
pelltj03 is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2020, 09:41 PM   #3
pelltj03
Junior Member
 
Join Date: Oct 2020
Posts: 3
Default Not working

So to update further, while this appears to be part of the same issue. Completing the steps outlined did NOT fix this issue. It worked for one meeting and is back to the normal behavior.

I have contacted Tech Support directly and will share whatever information I can with them.
pelltj03 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2020, 12:59 PM   #4
JakubDabrowski
DisplayLink Tech Support
 
JakubDabrowski's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Katowice, Poland
Posts: 189
Default

Hello,

Thank you for contacting us here on the forum.

I have already answered your issue on our ticketing system so you should be able to see it on your email address.

For better communication please answer on my email as over there we are able to speed up the process and help you faster.

Thank you for your time and troubleshooting.

Kind regards,
Jakub
JakubDabrowski is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.