Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Linux and Open Source

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2020, 07:31 PM   #1
fullbackup
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 2
Default MIMO 1080 working on Atomic PI but not working on ubuntu

Hello,

Unit was working perfect on this computer, could choose from ARANDR and activate the screen but now is not working. Tried on another system like windows 10 and Atomic Pi Linux and it works...

Linux 4.15.0-76-lowlatency #86-Ubuntu SMP PREEMPT Fri Jan 17 18:08:33 UTC 2020 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
Attached Images
File Type: jpg shot-2020-02-12_14-24-00.jpg (60.8 KB, 1 views)
Attached Files
File Type: zip DLSupportTool_Output_2020-02-12T14:34:53.706899.zip (55.5 KB, 0 views)

Last edited by fullbackup; 02-12-2020 at 07:36 PM.
fullbackup is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2020, 07:47 PM   #2
fullbackup
Junior Member
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 2
Default

I've uninstalled the Displaylink driver, reboot the computer and reconnect the MIMO screen to a USB 3.0 port, went to ARANDR, activated and now is working back...
fullbackup is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2020, 03:27 PM   #3
giurem2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 1
Default

glad you got it figured out, mimo monitors and other displaylink based monitors sometimes get annoying to make them work on Ubuntu. My MIMO monitor does not work properly with ubuntu or android app

Last edited by giurem2; 05-08-2020 at 12:17 PM.
giurem2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.