Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Mac Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-05-2022, 07:20 PM   #1
Jeff
Junior Member
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 4
Default Install errors macOS

Hi,

When deploying the software (v1.8) to my fleet of laptops that have either 1.6 or 1.7 currently installed, I am seeing quite a few errors. Either it can't install because "/ is disabled." Or it thinks a newer version is already installed.

These are installing via Jamf on login as I thought at first it couldn't install at the loginwindow. But it seems there are still issues just trying to do an unattended/silent install with the pkg.

Can you provide any guidance on mass deployment and how it is supposed to work?

Thanks!
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2022, 12:08 PM   #2
rboerner
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 258
Default

Quote:
Originally Posted by Jeff View Post
Hi,

When deploying the software (v1.8) to my fleet of laptops that have either 1.6 or 1.7 currently installed, I am seeing quite a few errors. Either it can't install because "/ is disabled." Or it thinks a newer version is already installed.

These are installing via Jamf on login as I thought at first it couldn't install at the loginwindow. But it seems there are still issues just trying to do an unattended/silent install with the pkg.

Can you provide any guidance on mass deployment and how it is supposed to work?

Thanks!
Note from moderator - I moved this topic into the 'Mac Software section of the forum.

DisplayLink has a section within their knowledge base devoted to Corporate Deployment information --> https://support.displaylink.com/know...ate-deployment

Within that section, there are three Mac specific topics:

https://support.displaylink.com/know...tware-within-a

https://support.displaylink.com/know...ware-with-jamf

https://support.displaylink.com/know...tware-within-a

If that information does not help, I would suggest you contact DisplayLink directly for further assistance --> https://support.displaylink.com/
rboerner is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2022, 02:16 PM   #3
Jeff
Junior Member
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 4
Default

Thanks for the reply. I have followed those guides previously but still get the error. That's what prompted my post here. Re-reading my original post, I guess I did leave it as just a general call for deployment help. My thinking was I have tried what was published so obviously I was missing something else. But, looking back, it seems misleading. Sorry for that. So I guess a call to support is in order.

Last edited by Jeff; 12-06-2022 at 02:18 PM.
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2022, 02:40 PM   #4
Jeff
Junior Member
 
Join Date: Jan 2022
Posts: 4
Default

Any other ideas? Following the guidelines does not result in a successful install for me at the loginwindow.

It seems the software has to be installed only when an active user has a session.
Jeff is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2022, 12:06 PM   #5
rboerner
Super Moderator
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 258
Default

Quote:
Originally Posted by Jeff View Post
Any other ideas? Following the guidelines does not result in a successful install for me at the loginwindow.

It seems the software has to be installed only when an active user has a session.
If you have not already done so, I would suggest you contact DisplayLink directly for further assistance --> https://support.displaylink.com/
rboerner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.