Go Back   DisplayLink Forum > DisplayLink Graphics Technology > Windows Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-14-2013, 12:17 PM   #91
MatthewB
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Default More help...

Thank you for taking the time to reply, I really appreciate that.
I do not know anything about graphics drivers however.
Where do I get 'the 3rd party graphics driver' from? Displaylink? I cannot find anything there...
Thanks again in advance!
Matthew B
MatthewB is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2013, 08:42 PM   #92
hba
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Denmark
Posts: 22
Default

A new driver. Two months since last driver update! 6 months after the launch of Windows 8! An still the hardware does not work! No change AT ALL! Beware: If you have notebook with Intel AND nVidia combo, don't go DisplayLink.
hba is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2013, 06:27 PM   #93
tim_liccNMT
Junior Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 1
Default Windows 8

Having an issue with windows 8 and capability with this adapter. Logs are posted below.
Attached Files
File Type: zip PCOMAR_20130529_142547.zip (614.2 KB, 2 views)
tim_liccNMT is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2013, 01:50 AM   #94
ilinkgroup
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 3
Default Win8 Resolution

Its been over 8 months, has this flicker/no video issue been resolved?
ilinkgroup is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2013, 08:32 AM   #95
hba
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Denmark
Posts: 22
Default

Don't expect to much from DisplayLink (DL). I've made several attempts to get some help, with no luck. There's obviously no contact between DL, MS or nVidia, or for that matter ASUS, about this problem (DL?).
hba is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2013, 06:52 PM   #96
hba
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: Denmark
Posts: 22
Lightbulb Workaround

I now have a discovered a procedure in getting my DisplayLink graphic adapter working:
1: Shut down the pc.
2: Switch of the monitor connected to the adapter
3: Plug in the adapter.
4: Boot up, and wait till everything has started up.
5: Plug in the monitor.
It works most of the times. Pretty annoying routine, none the less.
This also means, that whenever the notebook is "put to sleep" or restarted, the process must be run again
Attached Files
File Type: zip DisplayLink Support Files.zip (150 Bytes, 0 views)

Last edited by hba; 08-30-2013 at 11:22 AM.
hba is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2014, 12:28 AM   #97
Lighting guy
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
Default

hello, from what I've gathered there is some sort of issue with my drivers or how my usb 3.0 ports see my usb screen.

I am using a mimo magic touch screen for work and now that I have upgraded to 8.1 every time the screen is connected my system will see the screen, connect, and then disconnect and cause my main screen to flicker, go black and then reset over and over again. Is this a driver issue? A issue on how my computer views the device or something else?

Please help.

I've attached the Display Link diagnostic file below.
Attached Files
File Type: zip LIGHTINGDESK_20140320_162515.zip (1.51 MB, 3 views)
Lighting guy is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2014, 09:31 PM   #98
Renato_Covos
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
Default DisplayLink UI

I get all 3 UV39+ devices recognized, but I cannot get Displaylink ui to show on task bar (or anywhere else for that matter)

Windows 8.1

Shot of my control panel and Displaylink support toll file attached.

Help please.
Attached Images
File Type: jpg Device Manager.jpg (9.7 KB, 3 views)
Attached Files
File Type: zip RC-PC_20140323_091829.zip (897.2 KB, 1 views)
Renato_Covos is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2014, 01:09 PM   #99
JamesH
Senior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1,523
Default

Hi,

Only two of your four monitors are detected. (2x Asus VS247).

Do you have any other video cables you can try?

Thanks,
James
JamesH is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2014, 11:49 PM   #100
Lighting guy
Junior Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by JamesH View Post
Hi,

Only two of your four monitors are detected. (2x Asus VS247).

Do you have any other video cables you can try?

Thanks,
James
So we are just going to skip over me.... Ok...
Lighting guy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.