DisplayLink Forum

DisplayLink Forum (https://displaylink.org/forum/index.php)
-   Windows Software (https://displaylink.org/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   DL-165 with Windows 10 not working ? (https://displaylink.org/forum/showthread.php?t=66620)

JUERG660 05-22-2019 03:41 PM

DL-165 with Windows 10 not working ?
 
1 Attachment(s)
Hello,

i got an new PC wit Windows 10.

Now the USB Adapter DL-165 is not working on this system.
When i deinstall the driver it will reconized as an DL-165.

After Install the newest Driver it changed to : DisplayLink USB Device

But in the Device Manager is an yellow Triangle and it is not working.

Gerne antworte ich auch in Deutsch.


Thanks Jürgen

Wim 05-24-2019 02:01 PM

Hi.

I think this problem is covered here, as I think you have an older auto install adapter:

https://support.displaylink.com/know...-on-windows-10

DISPLAYLINK DEVICES WITH AUTO INSTALL
Up until 2009, a few devices based on DisplayLink technology included an auto install driver feature. This required the DisplayLink USB driver to switch the device from being a mass storage device to a video device. On Windows 10, we use the Microsoft USB driver, and this does not support the switching between a mass storage device and a video device.
Therefore it is not possible to support these DisplayLink enabled devices on Windows 10.

DEVICE MANAGER - ERROR CODE 10
There have been some instances of DisplayLink devices with a yellow "!" in device manager, and opening the properties shows that they have an error code 10. This has been either due to a faulty device, or due to a device with auto install (which are not supported as covered above) and the DisplayLink video driver is trying to talk to the wrong interface putting it into an error state.

Wim


All times are GMT. The time now is 06:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.